search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:49
MENU CLOSE

Αντώνης Κανάκης: Εξιτήριο για τη σύντροφό του Επιστήμη και την μπέμπα τους (Video)

10.12.2016 14:57
Σοκ για τον Αντώνη Κανάκη: Πέθανε φίλος του από κορωνοϊό - «Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω» - Media

 

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα έγινε η διαδικασία τοκετού της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη, Επιστίμης, στο μαιευτήριο Θεσσαλονίκης. 

Ο παρουσιαστής ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό και τρεις μέρες δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της. Ωστόσο το νοσοκομείο είχε γίνει φρούριο, με όλο το προσωπικό να είναι σε εγρήγορση. Ο τελευταίος όροφος ήταν κλεισμένος, όπου εκεί ακούστηκε και το πρώτο κλάμα της νεαρής κυρίας Κανάκη και ο Αντώνης είχε πάρει δρακόντεια μέτρα ώστε να μην βγει καμία πληροφορίες προς τα ΜΜΕ…

Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», ήταν τρεις ολόκληρες μέρες έξω από το μαιευτήριο όπου περίμεναν να εξασφαλίσουν αποκλειστικά πλάνα από την έξοδο του ζευγαριού. Εκεί ήταν και ο καλός φίλος και συμπαρουσιαστής του Αντώνη Κανάκη από τους «Ράδιο Αρβύλα», Χρήστος Κιούσης.

Το ζευγάρι έφυγε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείο με ένα άλλο τζιπ, όχι αυτό του παρουσιαστή και πήγαν στο σπίτι του Αντώνη για να ξεκουραστούν!

Δείτε τα πρώτα πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί (στο 1:00 λεπτό είναι τα πλάνα από την έξοδο):

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:47