search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:10
MENU CLOSE

Σε τραγική κατάσταση πασίγνωστος τραγουδιστής- Πέθανε από λευχαιμία η μητέρα του

11.12.2016 11:00
Σε τραγική κατάσταση πασίγνωστος τραγουδιστής- Πέθανε από λευχαιμία η μητέρα του - Media

 

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο 24χρονος τραγουδιστής των One Direction Λουίς Τόμλινσον, αφού η πολυαγαπημένη του μητέρα έφυγε από τη ζωή.

Η Johannah Deakin τον τελευταίο καιρό πάλευε με τη λευχαιμία όμως δεν κατάφερε να νικήσει με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 43 χρόνων.

Ο τραγουδιστής αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν την 43χρονη γυναίκα.

Το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα ο τραγουδιστής αναμένεται να εμφανιστεί στο Βρετανικό X-Factor στο οποίο και θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι που έγραψε για την μητέρα του.

Ακόμη μεγαλύτερη στενοχώρια προκαλεί το γεγονός πως η Johannah πριν από δύο χρόνια έφερε στον κόσμο δίδυμα τα οποία τώρα θα μείνουν ορφανά.

O Λουίς έχει και άλλα πέντε μεγαλύτερα αδέρφια.

Πηγή: star.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:09