search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:09
MENU CLOSE

Εκατόμβη θυμάτων στη Νιγηρία: Για 160 νεκρούς μιλά το Skynews

11.12.2016 11:09
Εκατόμβη θυμάτων στη Νιγηρία: Για 160 νεκρούς μιλά το Skynews - Media

 

Τουλάχιστον 160 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, όταν κατέρρευσε η στέγη μιας εκκλησίας Ευαγγελιστών στη νοτιοανατολική Νιγηρία, σύμφωνα με διευθυντή νοσοκομείου, όπως επικαλείται το skynews.

Ομάδες διασωστών  -στις οποίες συμμετέχουν εργάτες της κατασκευαστικής εταιρείας Julius Berger, μέλη της αστυνομίας, του στρατού, της πυροσβεστικής και της ιατρικής ένωσης της Νιγηρίας- εξακολουθούν να βρίσκονται στην εκκλησία προσπαθώντας να εντοπίσουν επιζώντες στα συντρίμμια.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τον αριθμό των νεκρών, καθώς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης. Προσέχουμε ώστε να διατηρήσουμε τον έλεγχο της κατάστασης και να εμποδίσουμε τυχόν ανθρώπους που θέλουν να λεηλατήσουν το σημείο της τραγωδίας», δήλωσε η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Κορντέλια Ενουάουε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:08