search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:47
MENU CLOSE

ΥΠΟΙΚ: Καμία σχέση με την πραγματικότητα οι διάλογοι στο Eurogroup

11.12.2016 12:15
Eπι τάπητος η β

 

Διαψεύδει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών δημοσίευμα της εφημερίδας «το Βήμα της Κυριακή»  και διαλόγους που φέρεται να είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με ομολόγους του κατά τη διάρκεια του Eurogroup  της περασμένης Δευτέρας.

 «Οι φερόμενοι διάλογοι ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και ομολόγους του, οι οποίοι παρουσιάζονται στην εφημερίδα «το Βήμα της Κυριακής» και αναπαράγονται στο Διαδίκτυο, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» ξεκαθαρίζει η σχετική ανακοίνωση.

«Καμία τέτοια συζήτηση με αναφορά σε εκλογές από μέρους του υπουργού Οικονομικών δεν έγινε στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου 2016. Ούτε εντός, ούτε στο περιθώριο αυτού. Οι πολιτικές σκοπιμότητες δεν υπηρετούνται επαρκώς με ψεύδη» επισημαίνει.

Σύμφωνα με «το Βήμα της Κυριακής» ο κ.Τσακαλώτος φέρεται να ανέφερε στους συνομιλητές του: «Δεν μπορούμε να πάρουμε νέα μέτρα, αν μας πιέσετε κι άλλο θα αναγκαστούμε να πάμε σε εκλογές» και εκείνοι του απάντησαν: «Αν νομίζετε ότι δεν αντέχετε τότε να πάτε».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:45