search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57
MENU CLOSE

Οργή της οικογένειας Παντελίδη: Σεβαστείτε τη μνήμη και τον άνθρωπο

11.12.2016 16:00
Ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη - Ποιος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ (Video) - Media
 
Την βαθύτατη ενόχλησή και οργή της για τη διοργάνωση εκδηλώσεων που «εκμεταλλεύονται» το όνομα του αδικοχαμένου τραγουδιστή και συνθέτη εξέφρασε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σε νέα ανακοίνωσή της.
 
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια αναφέρεται ότι: «Με δεδομένη την επαναλαμβανόμενη άνευ αδείας διοργάνωση εκατοντάδων ζωντανών εκδηλώσεων-αφιερωμάτων σε χώρους διασκέδασης (clubs-bars κ.τ.λ) εις μνήμη του “ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ” προς αποκλειστικό όφελος και κέρδος των διοργανωτών και των σχετικών επιχειρήσεων η οικογένεια του επιθυμεί για κάθε τέτοια εκδήλωση να κατατίθεται από τους υπεύθυνους το ποσό των 100 ΕΥΡΩ υπέρ της Πρότυπης Στέγης Ανηλίκων Αρρένων Νεάς Ιωνίας.
 
Η κατάθεση θα γίνεται απ’ ευθείας στο λογαριασμό του ιδρύματος με αριθμό 040/482144-09 στη τράπεζα Ε.Τ.Ε !!!!!!!! Δικαιούχος είναι η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών. Στο τέλος κάθε εξαμήνου η οικογένεια θα αναφέρει το ποσό που συγκεντρώθηκε και τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν για το σκοπό αυτό!!!! Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγεται /παράκληση η χρήση φωτογραφιών -αφισών και του λογότυπου P.q του ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ με οποιοδήποτε τρόπο προς διαφήμιση ή κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την μνήμη και τον άνθρωπο!!!!».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57