search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:28
MENU CLOSE

Κινδύνευσε να πεθάνει από ανορεξία, γιατί ο σύντροφός της ήθελε να μοιάζει με… πορνοστάρ (Photos)

11.12.2016 18:32
Κορωνοϊός: Κυρήχθηκε σε «κατάσταση καταστροφής» η Βικτώρια - Απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα - Media

 

Mια γυναίκα από την Αυστραλία παραδέχηκε ότι κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, επειδή ο σύντροφός της της ζήτησε να χάσει κιλά για να μοιάζει με… πορνοστάρ!

Η γυναίκα, το 2013, σε ηλικία 23 ετών άρχισε μια εξαιρετικά αυστηρή δίαιτα προκειμένου να ικανοποιήσει τα ερωτικά… γούστα του συντρόφου της, ο οποίος την έβρισκε παχουλή.

Η κοπέλα, από 78 κιλά, βρέθηκε να ζυγίζει μόλις 42 (!), ενώ, λόγω της δίαιτας έπαθε νευρική ανορεξία και οι γιατροί της την προειδοποίησαν ότι κινδυνεύει να πάθει ανήκεστο βλάβη στην υγεία της ή ακόμα και να πεθάνει.

Τελικά εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου με ειδική φαρμακευτική αγωγή και ψυχολογική υποστήριξη, ξανάρχισε να τρώει και πήρε δέκα κιλά, σώζοντας έτσι τη ζωή της.

Ωστόσο, η φάση της ανορεξίας της έχει δημιουργήσει έντονες διαταραχές: πλέον πάσχει από δυσκοιλιότητα, πόνους στο στομάχι και στο στήθος, ενώ αισθάνεται εσωτερική ψυχολογική πίεση να ασκείται διαρκώς, πράγμα που συχνά την εξαντλεί και την οδηγεί πίσω στο νοσοκομείο.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Αυστραλίας εξήγησε ότι θέλησε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της, ως προειδοποίησης προς τις άλλες γυναίκες, ότι τα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλονται σήμερα, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:27