search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:38
MENU CLOSE

Νεκροί σχεδόν 500 άνθρωποι επειδή δεν άντεξαν τον χαμό κορυφαίας πολιτικού (Photo)

12.12.2016 08:24
Νεκροί σχεδόν 500 άνθρωποι επειδή δεν άντεξαν τον χαμό κορυφαίας πολιτικού (Photo) - Media

 

Μια διαφορετική είδηση από την Ινδία έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το RT σχεδόν 500 άτομα πέθαναν στην Ινδία, επειδή δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τον θάνατο μιας εκ των πιο ισχυρών πολιτικών της χώρας.

Η Jayalalithaa Jayaram, ευρέως γνωστή ως Jayalalithaa απεβίωσε την  περασμένη εβδομάδα στην ηλικία των 68 ετών, ύστερα από δύο μήνες στο νοσοκομείο. Η Jayalalithaa ήταν πρώην ηθοποιός και είχε στο ενεργητικό της περίπου 140 ταινίες. Ήταν μια από αγαπητά πρόσωπα της κοινότητας των Ταμίλ στην Ινδία, ωστόσο το 2000 είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση και νομισματική απάτη και φυλακίστηκε.

Την Κυριακή το AIADMK υποστήριξε πως περισσότερα από 400 άτομα 470 άνθρωποι πέθαναν από το σοκ και τη θλίψη για τον χαμό της.

«Συνολικά 470 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους επειδή δεν μπόρεσαν να αντέξουν τον θάνατο. Θα δοθούν αποζημιώσεις στις οικογένειές τους».

Το tweet προκάλεσε σαρκαστικές αντιδράσεις στα social media και πολλοί αναρωτήθηκαν από που θα δοθούν οι αποζημιώσεις 445 δολαρίων, κάνοντας λόγο για απάτη.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53