search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:17
MENU CLOSE

Το τουρκικό πρακτορείο NTV για τη συμπαράσταση και το φωτισμό του Δημαρχείου Αθηνών

13.12.2016 10:51
Το τουρκικό πρακτορείο NTV για τη συμπαράσταση και το φωτισμό του Δημαρχείου Αθηνών - Media

 

Με τον τίτλο «Πένθος και στην Αθήνα» μεταδίδει το ειδησεογραφικό δίκτυο ΝΤV την είδηση για το δημαρχείο της Αθήνας που χθες το βράδυ «ντύθηκε» με ειδικό φωτισμό στα κόκκινα, σε ένδειξη συμπαράστασης για τα θύματα της τρομοκρατίας.

Στην είδηση γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και τονίζεται πως το κτίριο βάφτηκε στα χρώματα της τουρκικής σημαίας προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολύνεκρη επίθεση.

Εξάλλου, η είδηση συνεχίζει σημειώνοντας πως αμέσως μετά την επίθεση είχε καλέσει τον Ταγίπ Ερντογάν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ότι η Ελλάδα είναι πάντα στο πλευρό της Τουρκίας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Χθες στο σημείο της επίθεσης κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη Ευάγγελος Σέκερης μαζί με άλλους 40 γενικούς προξένους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:16