search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:28
MENU CLOSE

«Πόλεμος» για τα παιδιά: Σύγκρουση Τζολί-Πιτ για την επιμέλεια

13.12.2016 17:33
Ο μεθυσμένος Μπραντ, ο άγριος καυγάς και το αεροπορικό ατύχημα: Γιατί χώρισαν τελικά Πιτ- Τζολί;    - Media
 
Σε πόλεμο φαίνεται ότι εξελίσσεται το διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ, με «πεδίο μάχης» την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς οι δύο σταρ φέρονται αποφασισμένοι να φθάσουν στα άκρα.
 
«Η Αντζελίνα είναι πραγματικά αναστατωμένη, δεν πίστευε ότι ο Μπραντ θα την πολεμήσει τόσο σκληρά για τα παιδιά – σκεφτόταν ότι θα περάσει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους», δήλωσε μία πηγή στο HollywoodLife.com.
 
«Αλλά ο Μπραντ είπε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών. Δεν πρόκειται να κρυφτεί και να επιτρέψει στην Άντζι να παίξει τα παιχνίδια της» πρόσθεσε.
 
Η Τζολί, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα στο θέμα των παιδιών ήταν από την πρώτη στιγμή αδίστακτη. «Για κάποιον λόγο η Αντζελίνα σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αποκλείσει τον Μπραντ από τη ζωή των παιδιών, αλλά τώρα έμαθε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί», συνεχίζει η πηγή. «Αυτός είναι ο μπαμπάς τους, για όνομα του Θεού, είναι δικαίωμά του να τα βλέπει».
 
Ο Μπραντ για να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του δέχτηκε να έχει μία συνάντηση με κάθε παιδί, αλλά η Άντζι και η δικηγόρος της Λόρα Γουέσερ δεν το δέχτηκαν. «Προετοιμαστείτε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα, αυτό το διαζύγιο είναι έτοιμο να πάρει μία πολύ άσχημη τροπή».
 
Την ίδια στιγμή, στο ίδιο site, ειδικός για θέματα επιμέλειας παιδιών αναφέρει ότι ο Μπραντ Πιτ θα μπορούσε να κερδίσει ίσα δικαιώματα επιμέλειας. «Η Αντζελίνα δεν μπορεί να επιλέγει πότε την βολεύει ο Μπραντ να είναι πατέρας» είπε ο συγκεκριμένος δικηγόρος. «Δεν μπορεί να τον προσθέτει και μετά να τον αφαιρεί κατά το δοκούν. Δεν δουλεύει έτσι το πράγμα. Είναι πατέρας, με ίσα δικαιώματα όσο και αυτή».
 
Παράλληλά, άλλη ειδικός υποστήριξε ότι ο ισχυρισμός της Τζολί ότι τα παιδιά «τραυματίστηκαν ψυχολογικά» από τη συμπεριφορά του Πιτ «ήταν κόλπο», καθώς το FBI και η αστυνομία του Λος Άντζελες απέρριψαν την υπόθεση. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25