search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Φρίκη: Τούρκος δάσκαλος βάζει τους μαθητές του να κρατήσουν… κρεμάλες! (Photos)

13.12.2016 18:09
Φρίκη: Τούρκος δάσκαλος βάζει τους μαθητές του να κρατήσουν… κρεμάλες! (Photos) - Media
 
Ξεφεύγουν επικίνδυνα τα πράγματα στην Τουρκία και κανείς πλέον δεν μπορεί να προβλέψει πού θα καταλήξει η όλη κατάσταση.
 
Νέο κρούσμα, ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου στην Κωνσταντινούπολη ο οποίος έβαλε τους μαθητές του να φωτογραφηθούν κρατώντας κρεμάλες για τους δράστες της διπλής βομβιστικής επίθεσης έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας.
Ο δάσκαλος, ο οποίος ονομάζεται Αϊντίν Ερεκμέν, ανήρτησε, μάλιστα, τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter. Μόλις η φωτογραφία άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αποστροφή, ο Ερεκμέν ισχυρίστηκε ότι προέβη σε αυτή την κίνηση για να ζητήσει δικαιοσύνη για τις επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια έσβησε το λογαριασμό του.
 
Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (CHP) που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αντέδρασε έντονα ζητώντας την δίωξη του δασκάλου, ενώ βουλευτές του κόμματος κατέθεσαν σχετική ερώτηση στην τουρκική Εθνοσυνέλευση.
 
Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής διευθυντής του σχολείου που εργάζεται ο… αιμοδιψής δάσκαλος δήλωσε ότι η υπόθεση ερευνάται, προσθέτοντας -και προκαλώντας γέλια- ότι ο δάσκαλος υποστήριξε ότι στο πλαίσιο του… προσκοπισμού, έβαλε τους μαθητές του να κάνουν… προσκοπικούς κόμπους.
Ο Ερεκμέν φαίνεται ότι έχει ευρεία ακραία δράση, ιδίως στα social media, όπου είχε αναρτήσει τη φωτογραφία 10χρονου παιδιού με πιστόλι στα χέρια (!) και το σχόλιο «οι νέοι στην Τουρκία προετοιμάζονται». Και μη χειρότερα
 
(πηγή: birgun.net)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:27