search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:58
MENU CLOSE

Η πιο ευτυχισμένη μέρα για τον ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη

13.12.2016 18:41
Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση στη θάλασσα από τον ασημένιο ολυμπιονίκη Σπ. Γιαννιώτη (video) - Media

 

Πατέρας την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής, στις 12 Δεκεμβρίου, έγινε ο ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης. Η σύζυγός του Ισμήνη τού χάρισε το καλύτερο δώρο της ζωής του χαρίζοντας του ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Σπύρος φαίνεται πως συνέχισε την παράδοση της οικογένειάς του… Οι απόγονοι είναι αγόρια. Ο ίδιος έχει ακόμη τρία αδέλφια. Τον Αλέξανδρο, τον Λέανδρο και τον Μπέντζαμιν.

Τον περασμένο Αύγουστο κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Την ερχόμενη Δευτέρα ο Σπύρος Γιανώτης θα βραβευτεί από τον ΠΣΑΤ,με το Έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» («Fair Play») για το 2016, στη Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού.

Ο 36χρονος κολυμβητής συγκλόνισε στον ταυτόχρονο τερματισμό, των 10 χλμ. της Μαραθώνιας Κολύμβησης (OPEN WATER) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού στο Ρίο ντε Τζανέιρο, που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28