search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:22
MENU CLOSE

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού Ολυμπιονίκης (Photo)

13.12.2016 19:23
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού Ολυμπιονίκης (Photo) - Media

 

Mεξικανή Ολυμπιονίκης του στίβου, που πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και είναι γερουσιαστής, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μετά από τροχαίο.

Η Ανα Γκαμπριέλα Γκεβάρα επέβαινε στη μοτοσικλέτα της, το βράδυ της Κυριακής, όταν τη χτύπησε ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πέσει. Αμέσως μετά, όπως λέει η 39χρονη που πλέον είναι γερουσιαστής, οι άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να την χτυπούν στα πλευρά και το κεφάλι.

Μάλιστα η Γκεβάρα, που έκανε λόγο για δειλή και ποταπή επίθεση, κατήγγειλε ότι το αυτοκίνητο την χτύπησε εσκεμμένα και ότι οι άνδρες την έβριζαν γιατί ήταν γυναίκα και οδηγούσε μηχανή.

Η 39χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο και δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφία της, με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπό της, μετά από την επέμβαση που υποβλήθηκε.

Η Γκεβάρα είχε κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στα 400 μ. στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, ενώ έχει κατακτήσει και τρία μετάλλια σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ένα χρυσό και δύο χάλκινα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:22