search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:33
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη για την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων

14.12.2016 07:57
Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη για την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων - Media

 

Την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι θα συναντηθεί με έξι δημάρχους, στο Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος οι δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά, Δέλτα και Χαλκηδόνας ενώ θα συναντηθεί και με τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη.

Ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε τη λειτουργία του Γραφείου Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού με μια σύσκεψη εργασίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών φορέων, στις 26 Νοεμβρίου και τότε δεσμεύτηκε ότι θα επισκέπτεται πολύ συχνά την πόλη.
Σήμερα είναι η δεύτερη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη σε 18 ημέρες. Ο κ. Τσίπρας θα φτάσει στο Γραφείο της Θεσσαλονίκης το πρωί, θα εργαστεί από εκεί και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Από την έναρξη λειτουργίας το Γραφείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, οι οποίοι ασχολήθηκαν με θέματα της αρμοδιότητάς τους και συναντήθηκαν με την επικεφαλής Κατερίνα Νοτοπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15