search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:35
MENU CLOSE

Ο Σύρος που κακοποίησε παιδί στη Χίο: Το τράβηξα βίντεο για να συγκινήσω τη μητέρα του – Η γυναίκα εντοπίστηκε στην Τουρκία

14.12.2016 13:15
Ο Σύρος που κακοποίησε παιδί στη Χίο: Το τράβηξα βίντεο για να συγκινήσω τη μητέρα του - Η γυναίκα εντοπίστηκε στην Τουρκία - Media

 

Τους λόγους που κακοποίησε το παιδί στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο εξηγεί στο «Π» ο φερόμενος Σύρος πατέρας του, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη από τις αστυνομικές αρχές.

«Το έκανα για να συνετίσω το παιδί. Έτσι έκαναν και οι δικοί μου γονείς σε εμένα», δήλωσε ο 32χρονος δράστης, προσθέτοντας: «Τράβηξα το βίντεο για να συγκινήσω τη μητέρα του για να γυρίσει πίσω». 

Αυτή τη στιγμή το παιδί βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας για ασυνόδευτα παιδιά της ΜΚΟ “Μετάδραση”.

Εν τω μεταξύ, η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό της μητέρας του παιδιού κατέληξε στην Τουρκία, όπου βρέθηκε με το δεύτερο παιδί της οικογένειας, και τώρα αναζητείται τρόπος ώστε να γίνει η επανένωση μητέρας και παιδιού.

Σημειώνεται ότι ο Σύρος πατέρας ήρθε μόνος του με το παιδί στην Ελλάδα στις 6 Νοεμβρίου και είχε υποβάλει αίτημα για ασυλία δικής του και του παιδιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:32