search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:54
MENU CLOSE

Αυτή είναι η 16χρονη που θα τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ (Photo)

14.12.2016 21:01
Αυτή είναι η 16χρονη που θα τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ (Photo) - Media

 

Η τραγουδίστρια Τζάκι Εβάντσο, η οποία μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό πριν από 6 χρόνια όταν ως παιδί-θαύμα συμμετείχε στην εκπομπή «Αμερική έχεις Ταλέντο», θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής στην τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόκειται για την πρώτη ερμηνεύτρια που ανακοινώθηκε για την περίσταση.

Η επιτροπή ορκωμοσίας του μεγιστάνα ανακοίνωσε την Τετάρτη τη συμμετοχή της 16χρονης πλέον Εβάντσο «που αντιπροσωπεύει το καλύτερο και το λαμπρότερο της Αμερικής».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Θα είναι φανταστικά» δήλωσε σήμερα η ίδια στην τηλεοπτική εκπομπή «Today».

Ο ιστότοπος με ειδήσεις για τη ζωή των διάσημων TMZ έγραψε σήμερα ότι ο Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι επίσης θα τραγουδήσει την 20η Ιανουαρίου στην τελετή ορκωμοσίας, η πληροφορία αυτή ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Σε ηλικία 10 ετών, η Τζάκι Εβάντσο είχε συνεπάρει τους Αμερικανούς με το ταλέντο της να ερμηνεύει ως σοπράνο στις υψηλότερες νότες και να τραγουδά μοναδικά κλασσικές άριες όπως εκείνη του Πουτσίνι «O mio babbino caro», καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο «America’s Got Talent.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33