search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:08
MENU CLOSE

Λάρισα: Γονείς κατηγορούν τον νονό της κόρης τους ότι τη βίαζε

15.12.2016 07:41
Ξαναζεί ο εφιάλτης στη Ρόδο: Καταδίκη για ασέλγεια σε 10χρονο κορίτσι - Media

 

Δύο οικογένειες στη Λάρισα από στενοί συγγενείς και κουμπάροι μετεξελίχθηκαν σε μισητοί εχθροί ύστερα από την ανταλλαγή κατηγοριών σε μία υπόθεση που βρίσκεται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το onlarissa.gr η ιστορία ξεκινά πέντε χρόνια νωρίτερα, το 2011, όταν το ένα ζευγάρι που έχει δύο κόρες, εργάζονταν στην επιχείρηση που είχε ο κουμπάρος τους, ο οποίος ήταν νονός στο ένα τους παιδί. Σύμφωνα με την καταγγελία του νονού, εκείνο το διάστημα διαπιστώθηκε πως η μητέρα της μικρής, είχε κλέψει την επιχείρηση. Έτσι, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αναγκάστηκε να τη διακόψει διακριτικά από την εργασία, χωρίς να αποταθεί στη δικαιοσύνη λόγω της συγγένειας.

Η ενέργεια αυτή έφερε τις δύο οικογένειες «στα μαχαίρια», ενώ τρία χρόνια αργότερα, η μικρή κόρη σε μία έκθεση ιδεών στο σχολείο της, υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από το νονό της.

 Όταν ο δάσκαλος διάβασε την έκθεση εξεπλάγη από το περιεχόμενό της και αμέσως ενημέρωσε τον εισαγγελέα. Εκείνος με τη σειρά του διέταξε προανάκριση.

Από την πλευρά του νονού έχουν απαντήσει με μηνύσεις και αγωγές ύψους 500.000 ευρώ, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, του εκβιασμού και της απόπειρας απάτης.

Αναφορικά στο δικαστικό στάδιο, η κύρια ανάκριση έχει περατωθεί, κρίνοντας το νονό μη προφυλακιστέο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νονού ωστόσο, υποστηρίζει πως σύντομα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη – βόμβα από μαρτυρία προσώπου που έχει ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση.

 

Πηγή: onlarissa.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:07