search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 09:56
MENU CLOSE

Αποστάσεις από τις δηλώσεις Ζουράρι παίρνουν Γαβρόγλου και Συρμαλένιος

15.12.2016 11:34
Ζουράρις: Το 2060 οι δανειστές θα είναι νεκροί - Η καφετζού  είναι επιστημονικά ισχυρότερη  - Media

 Σαφείς αποστάσεις πήρε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος από τις δηλώσεις  του Κώστα Ζουράρι για τα νησιά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm ο κ.Γαβρόγλου και ερωτηθείς για το εάν θεωρεί ότι οι αναφορές των κ.κ Ζουράρι και Παρασκευόπουλου (για τη σημαία) είναι ένα είδος πολιτικής «ίωσης» που χτύπησε τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια τόσο κρίσιμη για τα εθνικά μας θέματα περίοδο, ο κ. Γαβρόγλου απάντησε:

«Ελπίζω να μην είναι “ιός”. Τα μόνα πράγματα, στα οποία έχω μια σχετική εγκυρότητα, είναι τα θέματα τα εκπαιδευτικά. Πραγματικά, δεν θέλω να σχολιάσω δηλώσεις που εγώ τουλάχιστον δεν θα τις έκανα, αλλά που είμαι σίγουρός ότι γίνονται με κάποιο σκεπτικό».

Από την πλευρά του ο Νίκος Συρμαλένιος μιλώντας στον FOCUS 103,6 τόνισε ότι «ο Ζουράρις έχει δικό του τρόπο έκφρασης και φιλοσοφίας. Αν το είπε αυτό έτσι, είναι ανοησία», ενώ ανέφερε πως ο ίδιος διαφωνεί με αυτή τη δήλωση.

Ο κ. Συρμαλένιος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «η συμφωνία δεν έχει παραβιαστεί. Οι εξαγγελίες Τσίπρα για τον ΦΠΑ στα νησιά και τις παροχές στους χαμηλοσυνταξιούχους είναι από την υπεραπόδοση εσόδων».

«Κάποιοι καλοθελητές φώναζαν από την αρχή, αν έχουμε την έγκριση των δανειστών. Με ποιον είναι; Με εμάς ή τους δανειστές; Το θέμα είναι ότι κάποιοι από τους δανειστές θέλουν να δημιουργούν πολιτικό πρόβλημα στη χώρα. Δεν είναι δυνατό, όταν έχουμε τηρήσει όλες μας τις δεσμεύσεις, να μην μπορούμε να δώσουμε κάτι σ΄ αυτούς που επλήγησαν» πρόσθεσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 09:56