search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Ο… κρυφός διάλογος Ολάντ- Μεϊμαράκη στο Παρίσι

15.12.2016 11:52
Μεϊμαράκης: Το βράδυ της 26ης Μαΐου πρέπει να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Έναν σύντομο διάλογο είχε ο Ευάγγελος Μεϊαμράκης με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ  κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε ο κ.Ολάντ προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Γάλλος πρόεδρος σύμφωνα με το parapolitika. gr έδωσε συγχαρητήρια στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την εθνική στάση που κράτησε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος της ΝΔ (το καλοκαίρι τους 2015) και κυρίως για τη στήριξη που προσέφερε στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία και να μην οδηγηθεί η Ελλάδα στο Grexit.

Ο κ. Μεϊμαράκης ευχαρίστησε τον Φρανσουά Ολάντ για τα καλά του λόγια, όμως τον προειδοποίησε και για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. 
«Τα επιπλέον μέτρα που ζητούνται λόγω των υψηλών πλεονασμάτων είναι υφεσιακά, θα έχουν σαν αποτέλεσμα τη σκληρή λιτότητα, ενώ δεν θα μπορέσουν να περάσουν από το κοινοβούλιο», είπε ο κ Μεϊμαράκης στον Γάλλο πρόεδρο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:40