search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:35
MENU CLOSE

Ολάντ: Κανείς δεν μπορεί να την εμποδίσει την Ελλάδα να λάβει κυρίαρχες αποφάσεις – Το Eurogroup αποφάσισε ελάφρυνση του χρέους

15.12.2016 12:31
Φρανσουά Ολάντ: Θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου; - Media

 

 

 

Την υποστήριξή του στην Ελλάδα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, αναφορικά με την εφαρμογή των μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

«Υποστηρίζω τις αποφάσεις που λήφθηκαν στο Eurogroup. Το Eurogroup αποφάσισε να ελαφρύνει το ελληνικό χρέος, μάλιστα όχι ικανοποιητικά ακόμα», ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι δυνατό «να υπάρχει απαίτηση για επιπλέον προσπάθειες από την Ελλάδα ή να αποτρέψουν την κυβέρνηση να πάρει κυρίαρχες αποφάσεις εντός του πλαισίου των δεσμεύσεων που έχει λάβει εδώ στις Βρυξέλλες προκειμένου βρεθεί μία λύση για το μέλλον της Ελλάδας».

«Είμαι υπέρ της αξιοπρεπούς αντιμετώπισης της Ελλάδας, προκειμένου να μείνει στην Ευρωζώνη και να επιτευχθεί μία λύση για το χρέος που θα επιτρέψει σταθερότητα στη χώρα και την Ευρώπη» κατέληξε ο Γάλλος Πρόεδρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:32