search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32
MENU CLOSE

Ευγενία Μανωλίδου κατά Πολάκη: Αντρες είναι αυτοί που εμπλέκουν και συζύγους;

15.12.2016 14:50
H ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου με τον Άδωνι στα χιόνια: Oh the weather outside is frightful ... - Media

 

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης εναντίον του συζύγου της Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου, μέσω ανάρτησής της στο Twitter.

«Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα. Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί;», γράφει στο Twitter η Ευ. Μανωλίδου.

 

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια του καβγά Πολάκη-Γεωργιάδη, ο Πάυλος Πολάκης είχε αναφερθεί στην θητεία του Άδωνη Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας λέγοντας του «κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια; Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια γιατί δεν με βαστά κανένας. Εσένα όμως και την γυναίκα σου σε βαστούν επειδή μοιράζατε ραβασάκια για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ». Και κλείνοντας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θυμήθηκε την καταγωγή του λέγοντας μια κρητική μαντινάδα: «Άλλοι παππάδες ήρθανε και άλλα χαρτιά βαστούνε». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32