search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:37
MENU CLOSE

COSMOTE Business e-Secure: Τώρα ασφάλεια, έλεγχος και προστασία και σε mobile συσκευές

15.12.2016 19:38
COSMOTE Business e-Secure: Τώρα ασφάλεια, έλεγχος και προστασία και σε mobile συσκευές - Media

 

Μεγαλύτερη ασφάλεια, έλεγχο και προστασία για mobile συσκευές, όπως tablets και smartphones (Android ή iOS), που χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις, παρέχει η COSMOTE με την υπηρεσία COSMOTE Βusiness e-Secure.

Σε συνεργασία με την F-Secure, παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή λογισμικού ασφάλειας, η COSMOTE, δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα, να προστατέψουν τις συσκευές τους από κινδύνους ασφάλειας, με εύκολα διαχειρίσιμο και οικονομικό τρόπο.

Με το COSMOTE Βusiness e-Secure οι επιχειρήσεις μπορούν να προφυλάξουν τις mobile συσκευές τους από ιούς (Anti-virus App Security), από κακόβουλα websites και λογισμικό (Anti-malware & Web Security), αλλά και να κάνουν επιλεκτική κρυπτογράφηση όλης της κίνησης δεδομένων (Anti-tracking & VPN). Για τον καλύτερο έλεγχο των συσκευών τους, μπορούν να τις κλειδώσουν, να εντοπίσουν ή να διαγράψουν δεδομένα χαμένων συσκευών, αλλά και να έχουν μια αναλυτική εικόνα για την κατάσταση όλων των συσκευών της εταιρείας.

Παράλληλα, το COSMOTE Βusiness e-Secure προστατεύει και τους υπολογιστές της επιχείρησης από ιούς και ανεπιθύμητα e-mail (spam), ελέγχει την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση του υπολογιστή (Firewall), φιλτράρει και μπλοκάρει ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο (Βrowsing protection).

Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας συγκαταλέγεται και η κεντρική διαχείριση που έχει η επιχείρηση, καθώς μέσα από το portal COSMOTE Business e-Secure, παρέχεται: ενιαία διαχείριση mobile συσκευών και υπολογιστών/servers, παρακολούθηση στατιστικών και alerts, παρακολούθηση των αδειών χρήσης, καθώς και σχεδιασμός Πολιτικής Ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της COSMOTE.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36