search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:10
MENU CLOSE

«Παρέμβαση» Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή

15.12.2016 21:53
«Παρέμβαση» Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή - Media

 

 «Παρέμβαση» έξω από σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή στο Κολωνάκι έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα και άλλων αντιεξουσιαστικών οργανώσεων σε ένδειξη συμπαράστασης στον Μάριο Σεϊσίδη ο οποίος δικάζεται την Παρασκευή στο Εφετείο.

Σε κείμενο που ανήρτησαν στο indymedia αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Πραγματοποιήσαμε παρέμβαση σήμερα, έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, στο Κολωνάκι. Ο πολιτικός προϊστάμενος της αστικής δικαιοσύνης φέρει την άμεση και φυσική ευθύνη για το όσα γίνονται σε αυτό το πεδίο. Φέρει την ευθύνη για τις διώξεις και τις σκευωρίες κατά αγωνιστών όπως ο Μάριος Σεισίδης, φέρει την ευθύνη για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του Δ. Κουφοντίνα, του καταλογίζουμε την ευθύνη για τις μορφές και τις μεθόδους της καταστολής σε όποιον σηκώνει κεφάλι και συνεχίζει να το κρατάει όρθιο παρά τους πειρασμούς της αυτοταπείνωσης της μετάνοιας.

Στέλνουμε αυτό το μήνυμα: οι αλληλέγγυοι είμαστε εδώ, δεν θα αφήσουμε κανένα μόνο του απέναντι στο κράτος, δεν θα εγκαταλείψουμε τους ανθρώπους του αγώνα. Ας το έχουν υπόψιν τους αυτό, οι άνθρωποι του κράτους είτε δεξιού είτε αριστερού κάθε φορά που νομίζουν ότι “παίζουν μπάλα μόνοι τους”. Δεν παίζουν μόνοι τους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08