search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:03
MENU CLOSE

Γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ ετοιμάζει την πρώτη της τηλεοπτική σειρά (Photos)

16.12.2016 08:47
Η 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR αποκλειστικά στην COSMOTE TV - Media

Είναι μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς τους Χόλιγουντ και σίγουρα μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς στον πλανήτη.

Οι περισσότερες ταινίες της έχουν γίνει μεγάλη επιτυχία και η ίδια θεωρείται ένα από τα ονόματα τα οποία «φέρνουν λεφτά στα ταμεία» και αν και είναι τόσο γνωστή ποτέ μέχρι πριν δεν είχε δοκιμάσει στην τύχη της σε μια τηλεοπτική σειρά, παρά μόνο πριν αρχίσει να γίνεται γνωστή μέσα από τις ταινίες της.

Ο λόγος για την Τζούλια Ρόμπερτς η οποία στα 49χρόνια ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της τηλεοπτική σειρά η οποία θα βασίζεται στο μπεστσέλερ βιβλίο της Μαρία Σεμπλ «Today Will Be Different».

Highest paid actress: In the mid-2000s, Roberts was one of the hightest paid actresses in the world

Μέχρι στιγμής το σήριαλ δεν έχει βρει ποιο κανάλι θα είναι εκείνο που θα το προβάλει, ωστόσο οι παραγωγοί θεωρούν πως το όνομα της Ρόμπερτς  θα προσελκύσει τον ενδιαφέρον πολλών δικτύων.

Blockbusters: The actress is known for hits like, My Best Friend's Wedding that helped catapult her to stardom

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλοι κινηματογραφικοί ηθοποιοί επιλέγουν να εμφανιστούν σε τηλεοπτική σειρά. Είναι ήδη γνωστό πως η Μέριλ Στριπ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει  σε μια σειρά του JJ Abrams, ενώ και η Έμμα Στόουν πρόκειται να εμφανιστεί στη σειρά του Netflix  «Maniac»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59