search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Πατρινός βάρεσε κανόνι – Φέσωσε ακόμα και όποιον χαιρέταγε

17.12.2016 09:22
Πολλά τα ερωτήματα για τη νέα μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης - Media

 

Γερό κανόνι έσκασε στην Πάτρα με πρωταγωνιστή επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και των συνεστιάσεων, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Ο επιχειρηματίας όπως προκύπτει από τον τρόπο που λειτουργούσε, σχεδίαζε την έξοδό του σε άλλες …πολιτείες εδώ και καιρό, καθώς φρόντισε ουκ ολίγες φορές να ταξιδέψει στη χώρα διαφυγής του, να δει πως … «γίνεται», να στήσει όπως λένε οι φήμες επιχείρηση εκεί, ενώ συγχρόνως φρόντιζε να μην πληρώνει καμία από τις υποχρεώσεις που είχε προς τρίτους για τις δύο επιχειρήσεις που είχε στην Πάτρα.

Επί χρόνια κατόρθωνε να διαμορφώνει προφίλ φιλάνθρωπου καθώς δραστηριοποιείτο μέσω κοινωνικών παντοπωλείων – ακόμα και σωματείων – στην προμήθεια οικογενειών με τρόφιμα (έτσι λανσαριζόταν), ενώ είχε ασχολία επί μακρόν με αθλητικά σωματεία μέσα από τα οποία φρόντιζε να είναι στην επικαιρότητα.

Μάλιστα  ενεπλάκη και σε κομματικό επίπεδο με την πολιτική και μέχρι και τις τελευταίες εκλογές πίεζε και διεκδικούσε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο κόμματος εξουσίας, αλλά δεν του βγήκε, καθώς κάποιοι από τον κομματικό μηχανισμό πληροφορήθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο δρα  και τα πραγματικά του κίνητρα ενασχόλησης με την πολιτική.

Παράλληλα για ένα διάστημα είχε βλέψεις εκλογής στη θέση τουλάχιστον μέλους στο διοικητικό συμβούλιο  ένωσης, θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο θα έλεγχε καταστάσεις και θα είχε εξασφαλισμένη προβολή.

Ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο λειτουργούσε είναι το γεγονός πως έχει αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ για τις δύο επιχειρήσεις που διαθέτει στην ΔΕΥΑΠ και στη ΔΕΗ.

Μάλιστα δεν δίστασε – παρόλο που είχε σχεδιάσει να βαρέσει κανόνι – να χρησιμοποιήσει γνωστούς προκειμένου να του εξασφαλίσουν  – βάζοντας τις δικές τους πλάτες –  ρυθμίσεις για δήθεν σταδιακή καταβολή των χρημάτων που οφείλει.

Παράλληλα έχει φεσώσει όλους του τους προμηθευτές με χιλιάδες ευρώ, με αποτέλεσμα αυτοί να τρέχουν τώρα και να μην φτάνουν.

Πριν λίγο καιρό έκανε την κίνηση ματ, ενώ πληθαίνουν οι φήμες για την τύχη των καταστημάτων που είχε. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες σκοπεύει μέσω τρίτου προσώπου να «χτυπήσει» – παρά τα φέσια που έχει αφήσει – άλλο χώρο προς ενοικίαση ο οποίος ανήκει σε οργανισμό

 

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01