search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14
MENU CLOSE

Ο Ουζουνίδης βάζει «χέρι» στους παίκτες του Παναθηναϊκού: Εγώ κι ο Σαραβάκος καλύτερα θα παίζαμε!

17.12.2016 09:38
Ουζουνίδης: «Ντροπή να γίνεται παιχνίδι σε τέτοιο γήπεδο» - Media

 

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όταν οι «πράσινοι» ήταν πίσω στο σκορ με 2-0.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Βέργη στη Live Sport, μια από τις πιο καυστικές ατάκες του ήταν: «Ο Δημήτρης (Σαραβάκος) κι εγώ να μπαίναμε μέσα, έστω και με κάποια κιλά παραπάνω στην ηλικία μας, καλύτερα θα παίζαμε από ορισμένους». 

Δημοσίευμα της «Πράσινης» αναφέρει ότι ο Ουζουνίδης είπε στους παίκτες του: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάνουμε με 2-0. Μη διανοηθείτε να μην το γυρίσετε στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν θα επιστρέψουμε στο τέλος στα αποδυτήρια, θέλω να έχουμε κερδίσει. Δεν μπορώ καν να φανταστώ το ενδεχόμενο να χάσουμε. Δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο. Κανείς μας! Παίκτες από μια καφετέρια να μαζεύαμε καλύτερα θα παίζανε από ό,τι εσείς». 

Σημειώντεαι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξοργίστηκε τόσο πολύ που μετά το τέλος του αγώνα δεν μπήκε καν στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες και δεν τους συνεχάρη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:12