search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:47
MENU CLOSE

Διεθνής Ερυθρός Σταυρός: Να ξεκινήσει άμεσα η εκκένωση στο ανατολικό Χαλέπι

18.12.2016 10:10
Διεθνής Ερυθρός Σταυρός: Να ξεκινήσει άμεσα η εκκένωση στο ανατολικό Χαλέπι - Media

   

Την ελπίδα να ξεκινήσει πάλι η διαδικασία απομάκρυνσης των αμάχων από το ανατολικό Χαλέπι, εξέφρασε η διεθνής επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού.

Εκπρόσωπος του οργανισμού, δήλωσε ότι «είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η εκκένωση στο ανατολικό Χαλέπι και ελπίζουμε να ξεκινήσει σήμερα το πρωί».

Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός έκανε έκκληση στις αντιμαχόμενες πλευρές της Συρίας να συμφωνήσουν γρήγορα επί ενός σχεδίου και να δώσουν ισχυρές εγγυήσεις για τους αμάχους και τους αντάρτες που απομακρύνονται, μία ημέρα μετά το πάγωμα της διαδικασίας.

«Χιλιάδες φοβισμένοι άνθρωποι που βιώνουν συνθήκες πείνας και κρύου, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, ασθενείς και τραυματίες, παραμένουν σε έναν μικρό θύλακα που βρίσκεται ακόμα υπό τον έλεγχο των ανταρτών», αναφέρει ανακοίνωση του οργανισμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46