search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:32
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Χειροπέδες σε πέντε Αλγερινούς για το μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα

18.12.2016 10:40
Oι... ποντικοί πήραν τα τρόφιμα κι άφησαν τα χρήματα - Media

 

   

Την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας Αλγερινών μεταναστών στη Μυτιλήνη, ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Συγκεκριμένα, οι πέντε Αλγερινοί οι οποίοι έμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην πόλη της Μυτιλήνης, έχοντας διαφύγει από τον καταυλισμό της Μόριας, τις τελευταίες 20 μέρες διέπραξαν 19 μέχρι τώρα εξιχνιασμένες κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έμπαιναν συνήθως νωρίς τα ξημερώματα σε καταστήματα και επιχειρήσεις, παραβιάζοντας κυρίως πόρτες ή παράθυρά και αφού ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους, αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και διάφορα εμπορεύματα. Η αξία των κλοπιμαίων πολλά από τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, ενώ μεγάλο είναι και το ύψος των φθορών που προξένησαν. Εξετάζεται επίσης η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα συναφή αδικήματα.

Σε βάρος και των πέντε, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πρόκληση φθορών και μέσα στη μέρα θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28