search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:57
MENU CLOSE

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από 7 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας!

18.12.2016 15:56
Επιστρέφει στις 20:00 το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 - Media

 

Με μια επιστροφή και μια μεταγραφή, ο ΑΝΤ1 προχωρά σε ευρεία αναδιάρθρωση της Γενικής Διεύθυνσης Ειδήσεων, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει τις χαμηλές πτήσεις του κεντρικού δελτίου και να διεκδικήσει μια πιο δυναμική παρουσία στη μάχη της ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τη Reallife, γενικός διευθυντής Ενημέρωσης αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος επιστρέφει στο κανάλι και τη δημοσιογραφία μετά από απουσία επτά ετών και αφότου στο μεταξύ διετέλεσε υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Νούμερο 2 στην ιεραρχία του Τομέα Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 τοποθετείται ο Στράτος Μπαλής, που αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1.

Το deal για τη μεταγραφή του Στράτου Μπαλή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επισφραγίστηκε προ ημερών σε γνωστό καφέ του Νέου Ψυχικού, όπου ο δημοσιογράφος εθεάθη μαζί με τον γενικό διευθυντή του ΑΝΤ1 TV, Στρατή Λιαρέλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο προγράμματος, Τζώνη Καλημέρη.

Ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος διατηρεί τη θέση του διευθυντή σύνταξης, ενώ σε ρόλο αρχισυντάκτη του δελτίου θα συνεχίσει και ο πρόσφατα αφιχθείς από το Mega, Βαγγέλης Γκαϊντές.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:56