search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:30
MENU CLOSE

Παππάς: Εκλογές θα γίνουν το 2019 – Η Β’ αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα

19.12.2016 08:10
Επίθεση Παππά στους καναλάρχες για τα πόθεν έσχες - Media

 

«Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές… Εκλογές θα γίνουν το 2019» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και απέδωσε τα σενάρια στις επιδιώξεις της αντιπολίτευσης. «Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επαναφέρει το αίτημα κάθε τόσο για να τιθασεύσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Εκτίμησε ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα και προς το συμφέρον των ελληνικών θέσεων σημειώνοντας ότι και πάλι θα είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης και πολιτικής λύσης.

Ανέφερε πως ο κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ βρίσκονται στην ίδια γραμμή ενώ ερωτηθείς εάν η κ. Μέρκελ είπε στον πρωθυπουργό, κατά τη συνάντησή τους, ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν θα προχωρήσει το ελληνικό πρόγραμμα είπε πως «λιγοστεύουν όλο και περισσότερο όσοι υποστήριζαν ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν μπορεί να υπάρξει το ελληνικό πρόγραμμα».

Τόνισε πως η κυβέρνηση έχει με τις πολιτικές της, ως προτεραιότητα να βοηθήσει όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα και αυτό φαίνεται αφού πέτυχε να απαλλάξει τους πολίτες από τα 20 δισ. με τα οποία είχε δεσμευθεί η ΝΔ. Υπενθύμισε τη ρύθμιση των 100 δόσεων, την πρόσβαση στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Τόνισε ακόμη ότι έχει αρχίσει και μειώνεται σημαντικά η ανεργία.

«Το τελευταίο αποκούμπι του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας ξέρετε ποιος είναι; …Η ελληνική αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του κ. Σόιμπλε και δεσμούς πολιτικοδημοσιογραφικής αιμομιξίας με συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα τα οποία και την έσυραν, μαζί με τα τηλεφωνήματα από το εξωτερικό, στην αλλοπρόσαλλη στάση που είχε κατά την ψήφιση του επιδόματος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ.Παππάς.

Όταν έχουμε υπεραπόδοση είναι στην κρίση της κυβέρνησης πώς θα την διαθέσει. Είναι ανηθικότητα την υπεραπόδοση να την δίνουμε εκεί που κρίνουμε ότι υπάρχει ανάγκη» διερωτήθηκε ο κ. Παππάς, ενώ αναφερόμενος στο έκτακτο βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους, δήλωσε βέβαιος ότι θα καλυφθούν βασικές ανάγκες τους, ενώ πολλά χρήματα θα επιστρέψουν στην αγορά. Ο κ. Παππάς τόνισε ότι 1.600.000 συνταξιούχοι θα έχουν αυτό το βοήθημα. Παραδέχθηκε ότι με τα χρήματα αυτά «δεν γιατρεύονται οι πληγές που άνοιξαν από το 2011 και μετά», αλλά είναι βέβαιο, όπως είπε, ότι αποτελεί μια ανακούφιση. «Πιστεύουμε βαθιά ότι οι περισσότεροι συνταξιούχοι το αξιολογούν ως κάτι θετικό» τόνισε ο υπουργός, ζητώντας να σταματήσουν οι γενικεύσεις και η καταστροφολογ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:30