search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:55
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα της Μελέτη: Ευχαριστώ ένα σιχαμερό ερπετό… (Photo)

19.12.2016 09:32
Το ξέσπασμα της Μελέτη: Ευχαριστώ ένα σιχαμερό ερπετό... (Photo) - Media

 

 

Με μία φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και «άγριες» διαθέσεις έκανε η Ελεονώρα Μελέτη τον απολογισμό της λίγο πριν το τέλος του 2016. 

Σε μία χειμαρρώδη ανάρτηση, η παρουσιάστρια μιλά για ένα «σιχαμερό ερπετό» και σε μία «φίλη (;)», όπως την αναφέρει, ενώ χαρακτηρίζει τη χρονιά ως μία από τις πιο απαιτητικές σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη: 

«Κάνοντας ανασκόπηση λίγο πριν τη λήξη του έτους, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα σιχαμερό ερπετό, σε έναν άρρωστο μυθομανή φουκαρά, και σε μια… φίλη (;) που μου διδάξαν τα πιο σπουδαία μαθήματα ζωής που έχω πάρει ποτέ: α) όταν μπλέκεις με σκατά λερώνεσαι. (κανόνας). Β) το ερπετό δεν θα σταθεί (ούτε και θα ποζάρει σαφώς) ποτέ στα πόδια του γιατί έχει γεννηθεί για να σέρνεται γ) η χειρότερη φάρα ανθρώπων είναι οι χειριστές του οίκτου που ζουν λαθροβίωτα εις βάρος τρίτων, σε οικονομικό επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο έχοντας ως όπλο τα δια βίου ψέματα, χοντρά ψέματα, από ανύπαρκτες ιστορίες δύσκολων παιδικών χρόνων μέχρι και φανταστικές αρρώστιες, δ) τα αρνητικά αισθήματα ακόμα και για όσους θεωρείς αδελφικούς φίλους είναι ανθρώπινα. Το απάνθρωπο είναι ενώ μέσα σου τα γνωρίζεις, να προσπαθείς να τα καμουφλάρεις κ να τα αναβαπτίσεις ξέροντας πως αν τα παραδεχτείς στον άλλον θα είναι ντροπιαστικό. Η φιλία όμως θέλει κότσια. Όλα τα άλλα είναι για αναλώσιμες εφήμερες και επιφανειακές δημόσιες σχέσεις επιπέδου σοσιαλ μιντια… αφιερώνω σε αυτούς αυτό το ζεν χαμόγελο και το ήρεμο βλέμμα που πλέον όντως, έχω αφού πρώτα πέρασα έναν, από τους πιο απαιτητικούς σε ψυχολογικό επίπεδο χρόνο… κοινώς ΑΓΓΟΥΡΙ. Το έφαγα. Στην αρχή ζορίστηκα αλλά τώρα έχω αρχίσει και δροσίζομαι. Και βεβαία το ”ευχαριστώ” σαφώς και ΔΕΝ θα είναι η τελευταία μου κουβέντα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:54