search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:03
MENU CLOSE

Αντόνιο Ταϊάνι: Να επενδύσουμε στην ανάπτυξη, να μειώσουμε φόρους και δημόσιο χρέος

19.12.2016 12:08
Τα αυστριακά ΜΜΕ για την εκλογή Ταγιάνι - Media

Ευρωπαικ«Αν αυξηθεί η κατανάλωση και η παραγωγή στην Ευρώπη, θα μειωθεί σίγουρα και το δημόσιο χρέος», δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αντόνιο Ταϊάνι, υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το αξίωμα του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου.

«Θέλω να τονίσω ότι δεν πρόκειται για ντέρμπι ανάμεσα σε λιτότητα και σπατάλη, αλλά για την ανάγκη να δημιουργηθούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας για τους νέους, προσπαθώντας, παράλληλα να εργασθούμε για τη μείωση του δημόσιου χρέους», πρόσθεσε ο Ιταλός κεντροδεξιός πολιτικός, στέλεχος του Φόρτσα Ιτάλια και νυν αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τόνισε επίσης ότι  «η Ισπανία μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο αναφοράς προς αυτή την κατεύθυνση, από την στιγμή που κατάφερε να βελτιώσει την δημοσιονομική της κατάσταση, αλλά και να στηρίξει την πραγματική οικονομία».

Σύμφωνα με τον Αντόνιο Ταϊάνι «πρέπει να στηριχθούν με ουσιαστικό τρόπο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες στην Ευρώπη είναι σχεδόν είκοσι τέσσερα εκατομμύρια. Η σωστή λύση είναι να επενδύσουμε στην ανάπτυξη και παράλληλα να μειώσουμε τόσο τη φορολογική πίεση όσο και το δημόσιο χρέος», θέλησε να επαναλάβει ο υποψήφιος της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς για τη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:03