search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός… «πρώην» για την τέλεια σχέση

19.12.2016 13:35
Αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός... «πρώην» για την τέλεια σχέση - Media
 
Ούτε… του κουτιού, ούτε… πολυχρησιμοποιημένους: πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησαν από κοινού τα πανεπιστήμια του Νότινγκαμ, του Μπρίστολ και του Σουώνσι αποκάλυψε τον… ιδανικό αριθμό πρώην σεξουαλικών συντρόφων που πρέπει να έχει ο/η καθένας/καθεμιά μας για να δημιουργήσει την τέλεια σχέση.
 
Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Περιοδικό της Σεξουαλικής Έρευνας, και αφορά κυρίως τους Βρετανούς, ο ιδανικός σύντροφος για μια σεξουαλική σχέση πρέπει στο παρελθόν να έχει εμπλακεί με τρεις άλλες σχέσεις: περισσότερες και δημιουργούνται ανησυχίες για απιστία (…και για πιθανά αφροδίσια νοσήματα), λιγότερες και θεωρείται με… ελλειπείς εμπειρίες!
 
Μάλιστα, οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι δεν θα πήγαιναν ποτέ με άνδρα που έχει πάει, πριν από αυτές, με περισσότερες από έξι γυναίκες, ενώ για τους άνδρες ο «απαγορευτικός» αριθμός εραστών πριν από αυτούς είναι… 11.
 
Αυτό που, εν ολίγοις, διαπίστωσαν οι ερευνητές είναι ότι και τα δύο φύλα δεν επιθυμούν ο ερωτικός σύντροφός τους να είναι… υπερβολικά έμπειρος. Από την άλλη, οι άνδρες δείχνουν μεγαλύτερη… ανεκτικότητα σε ερωτικές συντρόφους που έχουν περιορισμένες ή και… μηδενικές σεξουαλικές εμπειρίες, σε αντίθεση με τις γυναίκες που σαφώς επιδιώκουν ο σύντροφός τους να έχει εμπειρία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32