search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:57
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος για Βερολίνο και Άγκυρα: Ψυχραιμία, όχι πανικός – Ξανά στο έλεος του τρόμου η Ευρώπη

19.12.2016 21:46
Τζανακόπουλος:  Συζητάμε τον «κόφτη» αν συμφωνηθούν τα μεσοπρόθεσμα και οι δημοσιονομικοί στόχοι μετά το 2018 - Media

 

Να μην κυριαρχήσει ο πανικός, συνέστησε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς για τα δύο γεγονότα, σε Βερολίνο και ‘Αγκυρα.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος παρατήρησε ότι «ούτως ή άλλως είναι μια πάρα πολύ δύσκολη νύχτα. Για άλλη μια φορά, η Ευρώπη βρίσκεται στο έλεος του τρόμου».

Αλλά, πρόσθεσε, «δεν πρέπει να επιτρέψουμε αυτή τη στιγμή στον πανικό να γίνει σύμβουλος. Αυτό που πρέπει να πράξουν όλες οι πολιτικές ηγεσίες -και από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής το πράττουν- είναι να είναι ψύχραιμες. Για να δούμε ποιες είναι οι αιτίες, ποιοι κρύβονται πίσω από τα χτυπήματα».

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε ότι, «εφόσον όλοι μιλούν για τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο, πρέπει να περιμένουμε με ψυχραιμία και να ευχηθούμε να μην έχει συνέχεια ο εφιάλτης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:57