search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Γνωστή Ελληνίδα στιχουργός σοκάρει: Κρεμάστηκε από τον 3ο όροφο για μία αγάπη

20.12.2016 13:40
Γνωστή Ελληνίδα στιχουργός σοκάρει: Κρεμάστηκε από τον 3ο όροφο για μία αγάπη - Media

 

Για μία… αγάπη παραλίγο να χάσει τη ζωή της γνωστή Ελληνίδα στιχουργός, η οποία αποκάλυψε ότι κρεμάστηκε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας.

«Έξι χρόνια μετά τη μεγάλη απώλεια του συζύγου μου, πατάω στα πόδια μου ξανά. Δέχτηκα πολύ αγάπη και έδωσα αγάπη», δήλωσε σε εκπομπή του ANT1 η Σόφη Παππά.

Στη συνέχεια, εξιστόρησε πώς συνέβη το περιστατικό: «Όταν στα 18 σου έχεις κρεμαστεί από τον τρίτο σε μπαλκόνι για μια αγάπη… Πως αλλιώς μπορείς να γράψεις τραγούδια για την αγάπη;»

Επιπλέον, η στιχουργός μίλησε και για τη διαμάχη με τον Στέλιο Διονυσίου για το τραγούδι «Τρένο» που έχει ερμηνεύσει η Άννα Βίσση: 

«Όταν κάθεσαι στην τηλεόραση και βλέπεις το παράπονο ενός παιδιού που το αγαπάς πολύ, να εκφράζει παράπονο ότι του πήραν το κομμάτι και ότι κάποια στιγμή θα το πει γιατί είναι δικό του! Δεν κατάλαβα. Το Τρένο το έχουν πει άπειροι τραγουδιστές, ο Δημήτρης Κόκοτας, η Λένα Παπαδοπούλου, το είχε ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος μου είπε ότι δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του… Εγώ πιστεύω ότι περίμενε την Άννα. Δεν είμαι εγώ που αποφασίζω. Η εταιρεία προφανώς δεν ήθελε να τον πάει προς τα εκεί γιατί είναι μια μπαλάντα πιο γυναικεία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33