search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:09
MENU CLOSE

Σύλληψη δημοσιογράφου στο Βόλο

20.12.2016 20:44
Σύγκρουση κυβέρνησης-ιδιοκτητών ραδιοφωνικών σταθμών εξαιτίας της ΕΕΤΤ - Media

 

Με αφορμή τη νέα σύλληψη δημοσιογράφου και συγκεκριμένα του μέλους της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας κ. Γιάννη Αναστασίου, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, τονίζει:

«Η βιομηχανία μηνύσεων και συλλήψεων δημοσιογράφων από τη Δημοτική Αρχή Βόλου, έχει ως στόχο, τον εκφοβισμό τους και τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασής τους.

Της παραθέτουμε την απάντηση, ότι όσους δημοσιογράφους και να φυλακίσει η Δημοτική Αρχή Βόλου, δεν θα φυλακίσει την ελευθεροτυπία, την ελεύθερη άποψη και εν τέλει τη δημοκρατία.

Η άποψη που διατυπώθηκε εκατοντάδες χρόνια πριν και η οποία αναφέρει ότι «Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις», παραμένει άγνωστη για τη Δημοτική Αρχή Βόλου.

Το Δ.Σ.

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53