search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:21
MENU CLOSE

«Έπεσε» ηρωικά ο Γιάννης – Μυθική εμφάνιση ενάντια στον Λεμπρόν (Video)

21.12.2016 06:35
NBA: Εξαιρετικός, αλλά και μοιραίος ο Αντετοκούνμπο - Ηττα των Μπακς από το Χιούστον - Media

 

Φοβερή ματσάρα έγινε στο Μιλγουόκι με τους πρωταθλητές Καβαλίερς να κερδίζουν στην παράταση τους Μπακς με 114-108 και τον “βασιλιά” Λεμπρόν Τζέιμς να είναι ο παίκτης που τελικά καθόρισε το αποτέλεσμα! Σε μια μάχη που είχε τρομερή ένταση από τα πρώτα λεπτά ως και το τελευταίο δευτερόλεπτο! Σε λιγότερο από 24 ώρες, στις 02:00 ώρα Ελλάδας οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν ξανά, αυτή την φορά στο Κλίβελαντ!

Οι πρωταθλητές δεν είχαν ξεχάσει την ήττα από τους Μπακς στις 29 Νοέμβρη και ήταν φανερό από το ξεκίνημα πως μπήκαν αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι με πολύ ισχυρό κίνητρο, παρά και την απουσία του Κέβιν Λοβ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρότι είδε την άμυνα προσαρμοσμένη πάνω του και δεν του βγήκαν οι περισσότερες προσπάθειες, κατάφερε να τελειώσει την αναμέτρηση με 25 πόντους (5/13 σουτ, 13/15 βολές), 13 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 ασίστ και 3 τάπες!

Πρώτος σκόρερ των Μπακς με καταπληκτική εμφάνιση ο Τζαμπάρι Πάρκερ! Έβαλε 30 πόντους με 13/25 σουτ και 9 ριμπάουντ, αλλά έχασε το καθοριστικό ζευγάρι βολών προς το τέλος της παράτασης, όταν και κρίθηκε το παιχνίδι. Οι Καβς ξεκίνησαν στο ματς με εκπληκτική ευστοχία από το τρίποντο, πήραν διψήφιες διαφορές πόντων, αλλά οι Μπακς αντέδρασαν, μείωσαν την διαφορά και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές εναλλαγές στο σκορ.

Ενάμισι πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, οι πρωταθλητές προηγήθηκαν με 7 πόντους, αλλά με ένα σερί 7-0, το Μιλγουόκι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 100-100 και να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί που οι Μπακς πήραν δύο φορές το προβάδισμα, την δεύτερη με καλάθι του Γιάννη, που βγήκε εκτός αγώνα με 6 φάουλ, 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Λεμπρόν πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο, ο Πάρκερ έχασε δύο βολές, ο Ίρβινγκ ευστόχησε σε δύο και κάπου εκεί κρίθηκε ο αγώνας που πραγματικά είχε την ένταση και την… κόντρα μιας μάχης πλέι οφ! Ο “βασιλιάς” σταμάτησε στους 34 πόντους με 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ είχε 5/9 τρίποντα!

Πηγή: Eurohoops

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19