search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:55
MENU CLOSE

Ταινία από τον Τζoρτζ Κλούνεϊ για τα Λευκά Κράνη, στη Συρία

21.12.2016 10:10
Εντυπωσιακή η Αμάλ στη μίνι εξόρμηση με τον Κλούνεϊ στην ερωτική Βενετία (Photos) - Media

Τo 2005, ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε κερδίσει Όσκαρ για τον ρόλο του ως πράκτορας της CIA στην ταινία «Syriana» (σε ένα μη κατονομαζόμενο κράτος του Περσικού). Τώρα, «επιστρέφει» στη σκληρά δοκιμαζόμενη περιοχή. Λέγεται ότι θα κάνει ταινία για τα Λευκά Κράνη, τo Σώμα Πολιτικής Προστασίας στην Συρία: περίπου 3.000 εθελοντές που λειτουργούν ως διασώστες ζωών στη ρημαγμένη απ’ τον πόλεμο χώρα.

Στα Λευκά Κράνη πιστώνεται η διάσωση της ζωής 60.000 ανθρώπων, από τότε που ξεκίνησε ο εμφύλιος στην Συρία, πριν από έξι χρόνια. Εξήντα «Λευκά Κράνη» έχουν χάσει τη δική τους ζωή, στην προσπάθεια αυτή.

Οι φήμες λένε ότι ο Κλούνεϊ θα χρησιμοποιήσει ως πηγή για την ταινία του το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ του Netflix, «Τα Λευκά Κράνη». Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο και είναι μεταξύ των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ ντοκιμαντέρ μικρού μήκους (σκηνοθέτης είναι ο Ορλάντο φον Άινζιντελ και παραγωγός η Τζοάνα Νατασεγκάρα).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:54