search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:01
MENU CLOSE

Προσφυγόπουλα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στο επετειακό εξώφυλλο του TIME (Photos)

22.12.2016 06:31
Προσφυγόπουλα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στο επετειακό εξώφυλλο του TIME (Photos) - Media

Το προσφυγικό πρόβλημα και ο τρόπος αντιμετώπισής του από την Ελλάδα έχει απασχολήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ακόμα κι αν οι κάτοικοι στα νησιά βοηθούν όπως μπορούν τους πρόσφυγες, οι συνθήκες  διαβίωσης σε αρκετά κέντρα υποδοχής δεν είναι ιδανικές με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να γέννιουνται μέσα στις λάσπες και το κρύο και να μην υπάρχει καν η απαραίτητη ιατρική περίθαλψη για τις μέλλουσες μητέρες.

Το περιοδικό Time, λοιπόν, αποφάσισε στα πλαίσια του προγράμματος «Time Finding Home» να αφιερώσει το επετειακό εξώφυλλό του για το 2017 στα προσφυγόπουλα που γεννιούνται στην Ελλάδα. Το τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου

Στα εναλλακτικά εξώφυλλα του περιοδικού φιγουράρουν μωρά προσφύγων που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. «Η κρίση στη Συρία έχει προκαλέσει τη φυγή εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτή τη χρονιά ακολουθούμε τις ζωές τεσσάρων μωρών οι οικογένειες των οποίων κατάφεραν να ξεφύγουν», γράφει στο εξώφυλλο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:01