search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:36
MENU CLOSE

Παράκληση ΙΚΕΑ προς εφήβους: Μην … διανυκτερεύετε στα καταστήματα μας (Video)

22.12.2016 06:40
Παράκληση ΙΚΕΑ προς εφήβους: Μην … διανυκτερεύετε στα καταστήματα μας (Video) - Media

 

Η σουηδική εταιρεία έχει καταγράψει 10 διαφορετικές περιστάσεις κατά τις οποίες έφηβοι «κρύφτηκαν» και στη συνέχεια κοιμήθηκαν μέσα στα καταστήματα της, μετά τη λήξη του ωραρίου.

Η «μόδα» ξεκίνησε το καλοκαίρι, από δυο Βέλγους οι οποίοι κρύφτηκαν στην ντουλάπα, περίμεναν να φύγουν όλοι από το κατάστημα και στη συνέχεια βγήκαν, έκαναν μια βόλτα και κοιμήθηκαν κανονικά. Λίγο πριν την ώρα έναρξης, κρύφτηκαν στην ίδια ντουλάπα και περίμεναν να γεμίσει το μαγαζί πριν φύγουν με την άνεση τους.

Το παράδειγμα τους μιμήθηκαν δυο δεκατετράχρονες στη Σουηδία αλλά δεν τα κατάφεραν τόσο καλά, αφού έγιναν αντιληπτές από τους υπαλλήλους. Η εταιρεία τους χαρίστηκε και δεν τις παρέδωσε στην αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα πως «Χαιρόμαστε που οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την ΙΚΕΑ και θέλουν να δημιουργήσουν διασκεδαστικές εμπειρίες… Παρόλα αυτά η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας είναι προτεραιότητα μας και για αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κοιμάται τα βράδια στα καταστήματά μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:35