search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:06
MENU CLOSE

Νέα τρέλα στη Βραζιλία για το απόλυτο μαύρισμα: Μπικίνι από… μονωτική ταινία (Video)

22.12.2016 07:09
Νέα τρέλα στη Βραζιλία για το απόλυτο μαύρισμα: Μπικίνι από… μονωτική ταινία (Video) - Media

 

Οι Βραζιλιάνες φημίζονται για τα σέξι μαγιό τους και το υπέροχο μαύρισμα που αποκτούν μετά από την πολύωρη παραμονή στον ήλιο. Τώρα φαίνεται πως μια νέα… μόδα στο μαύρισμα έχει αναπτυχθεί στην χώρα και έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες να κάνει το γύρω του κόσμου.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η σχεδιάστρια Erica Bronze έναν τρόπο ώστε το μαγιό να μην φεύγει από την θέση του. Η Bronze δημιούργησε μαγιό από… μονωτική ταινία. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, είναι πραγματικό.

Όπως υποστηρίζει το «μαγιό» αυτό δεν μετακινείται από τη θέση του σε καμία περίπτωση και αφετέρου δημιουργεί έντονη την αίσθηση του κοντράστ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την New York Post, καθημερινά από το ατελιέ της περνάνε περίπου 30 γυναίκες που είναι διατεθειμένες να δοκιμάσουν τη νέα μέθοδο και να πληρώσουν 20 δολάρια γι’ αυτό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:05