search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:01
MENU CLOSE

Στα λευκά η έρημος Σαχάρα μετά από 37 χρόνια – Χιόνι και στο Χαλέπι (Photos – Video)

22.12.2016 08:59
Στα λευκά η έρημος Σαχάρα μετά από 37 χρόνια - Χιόνι και στο Χαλέπι (Photos - Video) - Media

Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που τράβηξε ένας ερασιτέχνης φωτογράφος από την έρημο Σαχάρα, όπου χιόνισε μετά από 37 χρόνια.  

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στο χωριό Άιν Σέφρα στην Αλγερία, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων ανάμεσα σε ορεινούς όγκους.

«Όλοι έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν το χιονισμένο τοπίο. Ήταν απίθανο να βλέπεις το χιόνι να πέφτει πάνω στην άμμο και σκέφτηκα αμέσως ότι έπρεπε να τραβήξω φωτογραφίες», είπε ο Karim Bouchetata, στη Βρετανική Daily Mail οποίος έσπευσε να αιχμαλωτίσει με τον φακό του το φαινόμενο.

 

 

Το χιονισμένο Χαλέπι σε βίντεο από drone

Στα λευκά, όμως, «ντύθηκε» και το σπαρασσόμενο από τον Συριακό εμφύλιο Χαλέπι. Το βίντεο από drone κατέγραψε το RT και παρουσιάζει το μέγεθος της καταστροφής που έχει υποστεί η πόλη από τον πόλεμο που μένεται στα εδάφη της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59