search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:35
MENU CLOSE

Έργα προϋπολογισμού 6 εκατομμυρίων …από το υπουργείο Ανάπτυξης

22.12.2016 14:18
Και επισήμως ιδιώτες ελεγκτές στα επενδυτικά σχέδια του αναπτυξιακού νόμου - Media

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) δύο νέα έργα σε Ελασσόνα και…
Κόρινθο.
Μετά από απόφαση του Α.Χαρίτση στο ΠΔΕ εντάσσονται τα έργα: «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του δήμου Ελασσόνας», προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ και «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του δήμου Κορίνθου», προϋπολογισμού 2,8 εκατ. ευρώ.

Με τα έργα αυτά δημιουργείται ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου με το οποίο επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτινων πόρων στους δύο δήμους, μέσω της ηλεκτρονικής αποτύπωσης του δικτύου διανομής του νερού. Με την εγκατάσταση του συστήματος τηλεμετρίας εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία του υδροδοτικού συστήματος και η καλύτερη αξιοποίηση του υδατικού δυναμικού, περιορίζονται οι απώλειες νερού, μειώνεται δραστικά το λειτουργικό κόστος και διασφαλίζεται η ποιότητα του πόσιμου νερού.Σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση των δύο έργων, συνολικού προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί από εθνικούς πόρους του ΠΔΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:35