search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Πώς σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη το χωρισμό Κλούνεϊ-Αλαμουντίν (Video)

22.12.2016 14:19
Πώς σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη το χωρισμό Κλούνεϊ-Αλαμουντίν (Video) - Media
 
Με αφορμή τις φήμες για επικείμενο χωρισμό του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν, η Ελένη Μενεγάκη στη διάρκεια της εκπομπής της έκανε ένα γενικότερο σχόλιο για τα ζευγάρια που χωρίζουν.
 
Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν παντρεύεσαι δε λες θέλω να κάνω παιδιά, λες “θέλω να κάνω οικογένεια” και με ένα παιδί οικογένεια είναι… Εγώ βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω, αν δύο άνθρωποι δεν θέλουν να είναι μαζί, γιατί ο ένας από τους δύο πρέπει να πληρώνει… Παντρεύεσαι κάποιον γιατί τον αγαπάς… παντρεύεσαι για τα λεφτά του; Τον παίρνεις για το τι θα κερδίσεις μετά; Δύο άνθρωποι που αγαπιούνται πως φτάνει το μόνο που τους ενώνει να είναι τα λεφτά, αυτό το πράγμα το δικό μου το μυαλό δεν το έχει χωνέψει ακόμα το μυαλό μου»!
 

(πηγή video: gossiptv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:37