search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:17
MENU CLOSE

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Μας χωρίζει… άβυσσος!

22.12.2016 18:10
Μαξίμου κατά ΝΔ: Πηγαίνει χέρι-χέρι με τους τους αλυτρωτικούς κύκλους της ΠΓΔΜ - Media
 
«Ο κ. Μητσοτάκης χρειάστηκε 3.370 λέξεις για να μας πει, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον χωρίζει άβυσσος. Συμφωνούμε απόλυτα!» σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι
 
Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι «μας χωρίζει άβυσσος γιατί οι χαμηλοσυνταξιούχοι σήμερα πήραν την εφάπαξ 13η σύνταξη, ενώ η ΝΔ τους γύρισε την πλάτη της μόλις… φτερνίστηκαν οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών.
 
Μας χωρίζει άβυσσος γιατί η κυβέρνηση μάχεται για την επαναφορά της ευρωπαϊκής κανονικότητας στην αγορά εργασίας με αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης και η ολιγομελής ελίτ συμφερόντων που συσπειρώνεται γύρω του, χαρακτηρίζουν “ιδεοληπτική εμμονή της Αριστεράς”.
 
Μας χωρίζει άβυσσος γιατί ο κ. Μητσοτάκης, ο υπουργός των απολύσεων, έχει το θράσος να μιλά για ανεργία. Την ώρα που μέσα σε δύο χρόνια η κυβέρνηση έχει επιτύχει να την ρίξει από το 27% που την παρέλαβε στο 23% και εργάζεται για την περαιτέρω αποκλιμάκωσή της.
 
Μας χωρίζει άβυσσος διότι ο κομιστής της “αλήθειας”, κ. Μητσοτάκης, αποδεικνύεται κοινός συκοφάντης. Αναπαράγει τα ψέματα περί δέσμευσης της κυβέρνησης για πλεονάσματα 3,5% για δέκα χρόνια, τα οποία ακόμα και ο κ. Βρούτσης που “αποκάλυψε”, δεν τόλμησε να επαναλάβει. Πέραν του ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είχε δεσμεύσει τη χώρα με πλεονάσματα με μέσο όρο 4% μέχρι το 2030, δέσμευση την οποία ανέτρεψε η σκληρή διαπραγμάτευση της σημερινής κυβέρνησης, καλό θα είναι να διαβάζει λίγο καλύτερα τα “ντοκουμέντα” που του φέρνουν τα… λαγωνικά του για να μην γίνεται ρεζίλι.
 
Μας χωρίζει άβυσσος, διότι την ώρα που η Ελλάδα διασώζει την αξιοπρέπεια ολόκληρης της Ευρώπης και βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί χωρίς ντροπή την ακραία ρητορική των χωρών του Βίσεγκραντ.
 
Μας χωρίζει άβυσσος γιατί ενώ η κυβέρνηση δίνει μάχες με γνώμονα το συμφέρον των πολλών, κερδίζοντας διαρκώς συμμάχους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να εκλιπαρεί τους ακραίους κύκλους των δανειστών, προκειμένου να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές. Ματαιοπονεί και αποδεικνύει ότι δεν τον ενδιαφέρει η καταστροφή της χώρας…».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15