search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:30
MENU CLOSE

Δυστυχώς θα …ξαναπτωχεύσομεν!

23.12.2016 16:46
Βάρεσε «κανόνι» εταιρεία - κολοσσός στην ένδυση - «Κραχ» και αγωνία για 90.000 υπαλλήλους - Media

 

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη χώρα είναι σαφώς η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών. Η παρατεταμένη -εφτάχρονη πλέον- κακοποίηση  της κοινωνίας προκειμένου να διασωθεί το ερεβώδες κομματικό σύστημα σε βάρος του Έθνους αποδίδει καρπούς: το φανερώνουν παντού τα ανθρώπινα ερείπια, η γενική έκπτωση σε κάθε τομέα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, ενώ η επικράτηση του χυδαίου και της χυδαιότητας όπως αυτή εκφράζεται από πρόσωπα και καταστάσεις, ξεπερνά κάθε ιστορικό προηγούμενο και δεδομένο.

Η τελευταία κυβέρνηση αποδείχτηκε η πλέον απογοητευτική κυβέρνηση των νεότερων χρόνων, μια κυβέρνηση που κατάφερε να πετύχει ένα απόλυτο ρεκόρ ψευδών, συκοφαντιών, παραχαράξεων, μια κυβέρνηση- πρωταθλήτρια ανικανότητας, πολιτικού αμοραλισμού και πρωτοφανούς  κυνισμού που δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική ιστορία της χώρας. Κατάφερε να δημιουργήσει τις μεγαλύτερες προσδοκίες, ευτύχησε της εμπιστοσύνης  μιας κυρίως πασοκογενούς μερίδας του εκλογικού σώματος και αποδείχθηκε η πιο καταστροφική κυβέρνηση όλων των εποχών, η πλέον αναξιόπιστη, η πλέον ανίκανη και αναποτελεσματική, επικίνδυνη για την κοινωνία και το Έθνος, για ολόκληρο τον ελληνισμό.

Το μόνο θετικό (εντός πολλών εισαγωγικών) είναι ότι έθεσε τέρμα στον μύθο της Αριστεράς στην Ελλάδα. Ότι αποκάλυψε περίτρανα το άδειο πουκάμισο, το κενό κιβώτιο της Αριστεράς, με ένα τίμημα ανυπολόγιστης ακόμα καταστροφής που ιστορικά θα αποδοθεί στον ιδιότυπο Εμφύλιο που συνεχίζει η Αριστερά  κατασπαράσσοντας ότι απομένει από τις της σάρκες της χώρας…    

Κοντολογίς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη να επαναλάβει τα τραγικά της λάθη  τα οποία πλέον θα πιστωθούν στις γενιές των αγέννητων Ελλήνων δημιουργώντας ένα κλίμα πόλωσης και ψευτοσύγκρουσης με τους ξένους (τους οποίους παρεμπιπτόντως υπηρέτησε και υπηρετεί σαν το πιο πιστό σκυλί προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία) και επιμένοντας στο πνεύμα ενός άγονου και αφελούς τακτικισμού τον οποίο πληρώνει το Έθνος με βαριές υποθήκες. Και όλα αυτά, για να κερδίσει υποτίθεται λίγες μέρες ακόμα στην εξουσία – πριν την συντριβή της…   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:30