search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59
MENU CLOSE

Η επιστροφή της Nokia με το κινητό των 25 δολαρίων!

24.12.2016 12:14
Η επιστροφή της Nokia με το κινητό των 25 δολαρίων!  - Media

 

Τα κινητά τηλέφωνα της Nokia επιστρέφουν στην αγορά και θα θυμίζουν πολύ… τα παλιά. Πάντως το νέο κινητό τηλέφωνο της εταιρίας θα κοστίζει 25 δολάρια, η μπαταρία του θα διαρκεί ως και 31 μέρες, ενώ θα περιλαμβάνει το κλασικό παχινίδι με το φιδάκι!

Πριν μερικούς μήνες η εταιρία HMD Global, που έχει στο δυναμικό της τα πρώην κορυφαία στελέχη της Nokia, απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα και τις άδειες ιδιοκτησίας της φινλανδικής εταιρίας για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η Nokia, μέσω της συνεργασίας αυτής, θα εισπράττει ποσοστό από οποιοδήποτε κινητό ή tablet φέρει τη φίρμα της.

Τα πρώτα προϊόντα που θα κυκλοφορήσει η HMD είναι το Nokia 150 και το Nokia 150 Dual Sim και θα κοστίζουν 25 δολάρια όταν κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 όπως ανακοινώθηκε. Τα τηλέφωνα αυτά, δεν διαθέτουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ. Θα διαθέτουν πάντως ραδιόφωνο και mp3 player, δεν θα έχουν οθόνη αφής, και η μπαταρία τους θα διαρκεί 31 μέρες!

Τα κινητά τηλέφωνα… της νιότης μας, που μόνο smartphones δεν είναι, θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αφρική.

Η Nokia απείχε από την παραγωγή κινητών τηλεφώνων από το 2014, όταν πούλησε το τμήμα κινητής τηλεφωνίας στη Microsoft, η οποία όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε, γεγονός που ανάγκασε τη Nokia να προχωρήσει σε 7.800 απολύσεις. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59