search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Το Spiegel σχολιάζει τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Τσακαλώτου

24.12.2016 15:40
Το Spiegel σχολιάζει τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Τσακαλώτου - Media

Η πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Υπουργείου Οικονομικών, δεν ξέφυγε από την ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Spiegel.

«Ακόμη και οι κάρτες των Χριστουγέννων μπορεί να έχουν πολιτική διάσταση» σχολιάζει το Spiegel και συνεχίζοντας αναφέρει πως «αυτό επιβεβαιώνει το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών με την ευχετήρια κάρτα που απεικονίζει τον Εμπενίζερ Σκρουτζ. Τσιγγούνηδες σαν τον φανταστικό ήρωα της νουβέλας του Ντίκενς υπάρχουν, σύμφωνα με τη ματιά των υπαλλήλων του υπουργείου, ακόμη και σήμερα» καταλήγει.

Το Spiegel έχει μεταφράσει όλο το κείμενο που υπάρχει στην κάρτα και ξεκαθαρίζει πως η εν λόγω κάρτα στάλθηκε ηλεκτρονικά στους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ στο τέλος του άρθρου του αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις στους δανειστές όταν εξήγγειλε δώρο Χριστουγέννων προς τους συνταξιούχους, χωρίς όμως προηγούμενη ενημέρωση των δανειστών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33