search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:50
MENU CLOSE

Πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία: Κρεμλίνο και Τραμπ σκοπεύουν να τσακίσουν την Αμερική!

24.12.2016 14:37
Πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία: Κρεμλίνο και Τραμπ σκοπεύουν να τσακίσουν την Αμερική! - Media

 

Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Μόσχα Μάικλ Μακ Φωλ κατηγόρησε τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ ότι έχει συμμαχήσει με την κυβέρνηση του Κρεμλίνου, προκειμένου να «τσακίσουν» τους Αμερικάνους.

Ο Μακ Φωλ έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, καλώντας τους Ρεπουμπλικάνους να αντιδράσουν, απαντώντας έτσι σε tweet του ίδιου του Τραμπ, στο οποίο συμφωνούσε με σχόλια του Πούτιν για τις αντιδράσεις της Χίλαρι Κλίντον στην ήττα της στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Μακ Φωλ, στο πρόσφατο παρελθόν είχε ζητήσει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Russia Today και Sputnik να χαρακτηριστούν ως «ξένοι πράκτορες», υποστηρίζοντας ότι στήριξαν την υποψηφιότητα του Τραμπ και προκαλώντας αντιδράσεις στη Μόσχα.

Τον περασμένο μήνα απαγορεύθηκε στον Μακ Φωλ να επισκεφθεί τη Ρωσία, καθώς το υπουργείο Εξωτερικών υποστήριξε ότι έβλαψε εσκεμμένα τις σχέσεις των δύο χωρών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46