search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:14
MENU CLOSE

Πιάστηκαν στα χέρια Αθανασίου – Μπουγιούρης!

25.12.2016 10:05
Πιάστηκαν στα χέρια Αθανασίου – Μπουγιούρης!  - Media

 

Ο Μάριος Αθανασίου και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι αναμφισβήτητα δύο καλοί και άκρως γοητευτικοί ηθοποιοί, που κάποια στιγμή, ή καλύτερα μια συνεργασία, τους έφερε κοντά και τους προκάλεσε να συνεργαστούν. Όπως κι έγινε… Πριν από λίγους μήνες οι δυο τους συνεργάστηκαν στην παράσταση «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» στο θέατρο Ακάδημος. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές ο Μάριος Αθανασίου και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, από τις πρώτες κιόλας ώρες της συνεργασίας τους, είχαν μια σχέση κάθε άλλο παρά φιλική.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσά τος έφτασε σε τέτοιο βαθμό που κάποια στιγμή, οι υπόλοιποι ηθοποιοί του θιάσου τους είδαν να πιάνονται στα χέρια μετά από έναν έντονο διάλογο με ειρωνική διάθεση. Αμέσως έσπευσαν οι συνάδελφοι τους να τους χωρίσουν.

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:13