22/05/2019 13:07:36

Στο «Σπίτι του ηθοποιού» γνωστός ηθοποιός: Χρωστάω της Μιχαλούς

Στο «Σπίτι του ηθοποιού» γνωστός ηθοποιός: Χρωστάω της Μιχαλούς - Media

 

“Καταφύγιο” στο σπίτι του Ηθοποιού βρήκε ο Νίκος Καλογερόπουλος, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Η παρουσία του στο καλλιτεχνικό καταφύγιο των άπορων ηθοποιών που έχει δημιουργήσει η Άννα Φόνσου, προκάλεσε ερωτηματικά.

Πολλοί έσπευσαν να υποθέσουν πως ο ηθοποιός μετά το πολιτιστικό στέκι “Τρενοτεχνείο” που δημιούργησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κυπαρισσία, καταστράφηκε οικονομικά και δεν έχει πού να μείνει.

Σε δηλώσεις του στην Espresso, ο Νίκος Καλογερόπουλος διευκρίνισε: “Με φιλοξένησε η Άννα για λίγες μέρες μέχρι να βρω δικό μου σπίτι για να μείνω”, αλλά δεν αρνήθηκε πως πράγματι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

 “Ξέρεις κανέναν Έλληνα να μην έχει οικονομικά προβλήματα; Το στέκι θα το κρατήσω μόνο για το καλοκαίρι, γιατί με έχει βάλει μέσα και χρωστάω της Μιχαλούς. Ήθελα βλέπεις να κάνω πολιτισμό στην πατρίδα μου”, δήλωσε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.